text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Branche blij verrast : Kronospan Global 3.0

14/03/2023

Branche blij verrast : Kronospan Global 3.0

High end design voor een Kronospan prijs


They dit it! Een supertoffe nieuwe collectie gemelamineerd en HPL plaatmateriaal voor interieurprojecten. De Kronospan Global 3.0 is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar, exclusief bij RET Interieur. Met een nieuwe kwaliteitsstandaard in synchroon structuur – durven wij gewoon te zeggen! – en prachtige linnen, steenachtige en metal decors. Te combineren met een verfrissend uni kleurenpallet afgewerkt in een vernieuwde mattering.  Het merk stond vooral bekend om haar ‘Duitse degelijkheid’ maar verrast nu interieur bouwend Nederland met opvallend mooie series als Avant-garde, Color, Harmony, Contempo & Standard. En dat voor een vriendelijker prijskaartje dan het luxe segment decoratief plaatmateriaal, die we reeds kennen in ons land. Laten we deze collectie dus maar snel voor jou in beeld brengen.

 


 
 

Avant Garde


Heb jij een projecten met een metropolitan sfeer en allure? Dan kan jij met de Avant-garde serie vast en zeker decors naar je hart vinden. Door te spelen met de verschillende glansgraden en aardse kleuren creëer je een chique en warm interieur. Kies als echte eyecatcher een Metal decor, met fraaie nieuwkomer Brushed Titan (AL08).Color


De vernieuwde Color serie geeft jouw interieurproject een frisse touch en energie boost. Met een breed pallet van 54 uni decors, die zijn ontwikkeld op basis van wereldwijde trendinvloeden, worden kleuren als Smoke Green (K521 SU) , Marshmallow (K513 SU) en Toffee (K516 SU) direct al als grote smaakmakers genoemd.


 

Harmony


Voor een portie indrukwekkende Synchro houtstructuren in decorspaanplaat en HPL moet je  bij de Harmony serie zijn! Haal de natuur in huis met decors als Mink Arvadonna Chestnut (K533 AD) , Cashmere Hudson Oak (K528 HU) en de stoere Charcoal Arvadonna Chestnut (K534 AD)


 

Contempo & Standard


Of er dan nog méér in het vat zit? Nou zeker wel! De Contempo en Standaard serie maken de collectie compleet. Naast een groot aanbod basis hout- en steenachtige decors zien we ook hier een aantal uitschieters, die hoge ogen gooien bij het eerste publiek. Zo blinkt de Kronospan Global 3.0 uit in Marmer decors (Venato K023 SU)  en bijzondere Linnen look decors (o.a. Greige Tessea - K541 PN) erg geliefd voor de binnen afwerking van kasten.


 

Exclusief verkrijgbaar


Trots zijn wij op het exclusief mogen voeren van de complete Kronospan Global 3.0 collectie in Nederland. Met een webaccount kan je van ieder decor gratis stalen aanvragen via deze site. Natuurlijk komen onze accountmanagers ook graag vrijblijvend bij jou als interieurprofessional langs om het stalenboek te presenteren.