text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Milieucertificaat
Breedte (mm)
Kleurcategorie
Dikte (mm)
Lengte (mm)
Filter 8 resultaten

Gekleurd OSB

 

RET Interieur levert door-en-door gekleurde OSB platen aan de interieur projectenmarkt van het merk OSB Color. Met deze gekleurde OSB platen geef je letterlijk en figuurlijk kleur aan elk interieurproject. OSB Color is een 100% populieren OSB met een zeer fijne structuur en voorzien van een semi-transparante acryllak. Op deze pagina lees je meer over OSB gekleurd en de verschillende OSB kleuren die leverbaar zijn bij RET Interieur. 

8 producten gevonden

Eigenschappen gekleurde OSB platen

OSB Color is 40% lichter dan een standaard OSB plaat en daarnaast ook makkelijk te bewerken. De frisse kleuren passen in de trend om steeds meer variatie toe te passen in interieurs. OSB Color laat zich strak zagen en frezen en splintert niet. Gekleurd OSB van RET Interieur is een duurzaam en veelzijdig plaat, dat onder meer kan worden toegepast als wandbekleding, tafelblad of meubilair. 

Verschillende OSB kleuren

RET Interieur levert het OSB Color in verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood, geel, naturel en white wash. Alle gekleurde OSB platen zijn voorzien van een semi-transparante acryllak, aangebracht in vier verschillende lagen. De frisse kleuren passen in de trend om steeds vaker variatie toe te passen binnen interieurs. Alle gekleurde OSB platen hebben een afmeting van 250x125 centimeter en hebben een dikte van 18 millimeter. Ben je op zoek naar andere kleuren OSB dan de platen die RET Interieur nu in zijn assortiment heeft? Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

Gekleurd OSB kopen bij RET Interieur

RET Interieur levert haar producten uitsluitend aan interieurprofessionals. Als interieurbouwer kan je het gehele assortiment snel en eenvoudig online bestellen na het aanmaken van een webaccount op basis van een geldig KvK-nummer. Voor overige professionals uit de interieur projectenmarkt is het mogelijk een fan account aan te vragen waarmee ook prijzen in kunnen worden gezien én gratis stalen kunnen worden aangevraagd. Heb je nog vragen over onze diensten, onze gekleurde OSB platen of andere zaken? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice van RET Interieur.