text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu

SHAPES EXPERIENCE CENTER


RET Interieur heet jou van harte welkom in het meest centraal gelegen Experience Center voor interieurprofessionals van Nederland. Waar op inspirerende wijze de elementen decoratief plaatmateriaal, plafonds, wanden én vloeren samen zijn gebracht in samenwerking met verschillende partners. Vanuit het concept 'Shapes' werkt RET Interieur met haar partners, samen aan het gemeenschappelijk doel om interieurprofessionals actief te ondersteunen in het gehele ontwerp- én realisatieproces.

 

Materialenexpositie


Vanuit kleurconcepten worden de verschillende materialen gepresenteerd, waarbij ook de structuur en tactiliteit optimaal ervaren kan worden. Ontdek ook diverse custom made productiemogelijkheden, die de Shapes partners jou bieden.
 

Werkplek met (stalen)bieb


Naast het opdoen van inspiratie kan jij het Center ook gebruiken als werkplek. De uitgebreide bibliotheek bevat stalen en collectieboeken zodat je direct aan de slag kan met het maken van moodboards en schetsen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee en gebruik van gratis WiFi.

 

Meetingpoint / vergaderlocatie


Natuurlijk mag jij het Center ook reserveren als (gratis)vergaderlocatie, bijvoorbeeld met collega's of andere project betrokkenen. Of ontvang jouw opdrachtgever op deze centrale plek en creëer direct meer beleving en betrokkenheid bij het maken van een materiaalkeuze.

Graag gebruik maken van deze ruimte? Laat het ons hier weten.


Events & Training


In het Shapes Experience Center worden ook geregeld interessante events en trainingen georganiseerd. Raadpleeg hier de kalender voor een actueel overzicht.

 


Langskomen?


Het Shapes Experience Center is gevestigd in De Woonindustrie, Nieuwegein. Hier vind je ons op de eerste verdieping (2B061) waar wij samen met ABB/Busch-Jaeger een vleugel vormen. Iedere maandag van 10.00 - 17.00 uur vrij toegankelijk voor interieurprofessionals op vertoon van KvK gegevens. Liever een andere werkdag langskomen? Of het Center reserveren als werkplek of vergaderlocatie? Meld je komst dan hier!


Shapes@De Woonindustrie - 2B061
Symfonielaan 1
3438 PW Nieuwegein
E info@shapes.nl
T 030 – 24 555 96 (via RET Interieur)

Shapes partners: RET Interieur, Astrimex Plafonds & Wanden, LEOXX vloeren, Design8 designsoftware, The New Makers/Fabrikoos.
Shapes Brands, o.a.: Kronospan, Krion Solid Surface by Porcelanosa, ROCKFON, Armstrong, Maars Living Walls, Valchromat.