text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

KLANTENSERVICE


Heb jij vragen over ons assortiment, diensten of deze website? Onze klantenservice staat iedere werkdag tussen 08.15 en 17.00 uur voor jou klaar.


Bel of mail ons!

T 030 – 24 555 96
verkoop@ret-interieur.nl

Ook kan je ons contacten via Instagram , Pinterest, Linkedin.  
 

Graag klant worden?

Deze website is B2B gericht - oftewel: wij doen uitsluitend rechtstreeks zaken met bedrijven, waarbij onze directe verkoop is gericht op interieurbouwers met een geldig KvK binnen deze branche. Val jij binnen deze klantengroep, dan kan jij een kopend webaccount aanvragen en online gaan bestellen. Natuurlijk staan wij daarnaast ook voor alle andere betrokken partijen uit de interieurprojectenmarkt klaar met raad & daad. Met als extra service voor designers en voorschrijvers de mogelijkheid om een 'fanaccount' aan te vragen. Met een 'fanaccount' krijg jij toegang tot alle diensten op deze site - zoals het gratis bestellen van stalen en het bekijken van prijzen - maar kan je alleen niet rechtstreeks bestellen. Dit geschiedt via onze 'verkoopkanalen': de interieurbouwers.

Ben jij géén interieurbouwer of professional uit de interieurprojectenmarkt: laat u vooral informeren en inspireren door onze website en mogelijkheden. Interesse in een bepaald materiaal? Wij brengen je graag in contact met een partij voor het verkrijgen van prijzen en eventueel stalen. Laat jouw bericht hier achter.