text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

ALGEMENE VOORWAARDEN


Inkoopvoorwaarden
De inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen, aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten met betrekking tot levering van zaken aan en het verrichten van diensten door de leverancier aan ons, waarbij de algemene voorwaarden van de leverancier uitdrukkelijk van de hand worden gewezen.

Download hier de inkoopvoorwaarden van RET Interieur - onderdeel van RET Bouwproducten.

Verkoopvoorwaarden
RET Interieur, onderdeel van RET Bouwproducten, staat geregistreerd bij de KvK Utrecht onder nummer 2116. Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden, met arbitraal beding, van de VVNH van toepassing, zoals deze laatstelijk zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland onder nummer 40530880.

Download hier een uittreksel van deze voorwaarden.
For the English version, click here.

Prijzen
De prijzen van de artikelen van RET Interieur zijn met de grootst mogelijke zorg voor u samengesteld. De informatie en prijzen, die u aantreft zijn echter te allen tijde onder voorbehoud van foutieve informatie en wijzigingen.

Prijswijzigingen trachten wij tijdig aan u bekend te maken en worden met ingang van de daarbij aangegeven ingangsdatum doorberekend. Aan de prijzen, zoals vermeld op deze website, kunnen geen rechten worden ontleend.

Levering
De franco orderwaarde voor leveringen door RET Interieur bedraagt € 300. Indien uw order minder dan € 300 bedraagt, dan wordt er € 50 aan vrachtkosten berekend. Bij bestelling van minder dan vijf HPL platen berekenen wij een doos à € 5. Bij speciale bestellingen minder dan één pak decorspaanplaat, moeten wij een toeslag berekenen.

Levertijden
Dankzij onze gunstige leveringscondities en het feit dat onze pendeldienst in ieder geval twee keer per week* aflevert kunt u altijd verder! Uiteraard zijn spoedleveringen ook mogelijk. Levertijden van de ‘niet-voorraad artikelen’ zijn in overleg.
* m.u.v. de Waddeneilanden