text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu

LOGISTIEK

Vanuit ons centrale magazijn in Capelle a/d IJssel voeren wij een veelzijdig assortiment decoratief plaatmateriaal en interieur specials direct uit voorraad. Met merken als Kronospan, Krion by Porcelanosa en het populaire merk gekleurd MDF: Valchromat.

Snelle levering
Een artikel uit ons voorraad assortiment leveren wij met 1 tot 2 werkdagen. In principe werken wij met een vast pendelsysteem waarbij jij als klant kan rekenen op twee vaste levermomenten per week. Toch een spoedlevering nodig? Uiteraard ook geen probleem. Laat het ons verkoopteam weten en zij regelen het in overleg met jou.

Afhalen
Liever zelf een order (direct) afhalen in ons magazijn in Capelle? Dat kan wel bij bestellingen, die je telefonisch of per mail doorgeeft. Plaats je online een order, dan is het vooralsnog niet mogelijk een haalorder in te geven.  

Levering
De franco orderwaarde voor leveringen door RET Interieur bedraagt € 450. Indien een order minder dan € 450 bedraagt, dan wordt er € 90 aan vrachtkosten berekend. Bij bestelling van minder dan 5 HPL platen berekenen wij een doos à € 5. Bij speciale bestellingen minder dan 1 pak decorspaanplaat, moeten wij een toeslag berekenen. Ons verkoopteam stemt dit helder en transparant met jou af.