text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

LOGISTIEK

Vanuit een gloednieuw en nóg groter magazijn in Capelle a/d IJssel voeren wij een veelzijdig assortiment decoratief plaatmateriaal en interieur specials direct uit voorraad. Met merken als Kronospan, Krion by Porcelanosa en de nieuwste technologische ontwikkeling op het gebied van gekleurd MDF: Valchromat.

Snelle levering
Een artikel uit ons voorraad assortiment leveren wij met 1 tot 2 werkdagen. In principe werken wij met een vast pendelsysteem waarbij jij als klant kan rekenen op twee vaste levermomenten per week. Toch een spoedlevering nodig? Uiteraard ook geen probleem. Laat het ons verkoopteam weten en zij regelen het in overleg met jou.

Afhalen
Liever zelf een order (direct) afhalen in ons magazijn in Capelle? Geef dit aan bij jouw bestelling en wij zetten het netjes voor je klaar. 

Levering
De franco orderwaarde voor leveringen door RET Interieur bedraagt € 300. Indien een order minder dan € 300 bedraagt, dan wordt er € 90 aan vrachtkosten berekend. Bij bestelling van minder dan 5 HPL platen berekenen wij een doos à € 5. Bij speciale bestellingen minder dan 1 pak decorspaanplaat, moeten wij een toeslag berekenen. Ons verkoopteam stemt dit helder en transparant met jou af.