text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Milieucertificaat
Materiaalsoort
Vochtwerende eigenschappen
Filter 206 resultaten

Fibo

206 producten gevonden

Fibo - kant-en-klare wandpanelen voorzien van een HPL toplaag met tegelmotief - wint nu ook steeds meer terrein binnen de interieurprojecten markt. Daar waar een interieurbouwer vooralsnog toepassingen met traditioneel tegelwerk overliet aan een tegelzetter liggen nu interessante kansen om de horizon te kunnen verbreden. Keukenwanden tot zelfs complete tegelwanden voor horeca/hotel en retailprojecten kunnen droog en met de bekende houtbewerkingsgereedschappen razendsnel gerealiseerd worden. 

Toepassingen Fibo panelen 

Fibo wandpanelen kunnen zelfs over bestaand tegelwerk geplaatst worden, waardoor breek- en hakwerkzaamheden van oud tegelwerk  niet nodig zijn. Daarnaast is het grote voordeel – ook in een nieuwe situatie – dat er schoon en droog gewerkt wordt. Er is geen sprake van voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. Leidingwerk wordt simpelweg achter het regelwerk geplaatst. Kortom: het is een kwestie van goed timmerwerk en dát brengt nieuwe kansen met zich mee voor interieur bouwend Nederland.

Voordelen van Fibo panelen 

De kant-en-klare wandpanelen van Fibo hebben een basis van watervast verlijmd Berken multiplex voorzien van een waterbestendige HPL toplaag. In deze toplaag is een tegelmotief gefreesd, niet van traditionele tegels te onderscheiden. De lange zijden van de panelen zijn voorzien van het handige Aqualock kliksysteem voor onzichtbare bevestiging. Vaste afmetingen van de Fibo panelen zijn 3020 of 2400 x 600 x 11 mm (werkend). De wandpanelen zijn in meer dan 200 kleuren en tegelmotieven verkrijgbaar met verschillende voegdiktes en -kleuren. Dit zorgt voor een ongekende ontwerpvrijheid.

Fibo bestellen bij RET Interieur 

Fibo panelen bestellen doe je als interieurprofessional heel eenvoudig bij RET Interieur. Je maakt een webaccount aan met behulp van een geldig en branche-gerelateerd Kvk-nummer. Met dit account krijg je onder meer inzicht in de prijzen van alle producten van Fibo en kun je eenvoudig overgaan tot online bestellen. Ook architecten en andere professioneel betrokkenen kunnen een webaccount aanvragen. Rechtstreeks bestellen is voor deze doelgroep niet mogelijk, maar prijsinformatie en het bestellen van gratis stalen is wel mogelijk.