text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Filter 407 resultaten

Kronospan

KRONOSPAN HEROBANNER

They dit it! Een supertoffe nieuwe collectie gemelamineerd en HPL plaatmateriaal voor interieurprojecten. De Kronospan Global 3.0 is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar, exclusief bij RET Interieur. Het merk stond vooral bekend om haar ‘Duitse degelijkheid’ maar verrast nu interieur bouwend Nederland met opvallend mooie series. En dat voor een vriendelijker prijskaartje dan het luxe segment decoratief plaatmateriaal, die we reeds kennen in ons land. Laten we deze collectie dus maar snel voor jou in beeld brengen. 

Een van de grootste spelers op het gebied van (decoratief) plaatmateriaal is Kronospan. RET Interieur voert de gehele collectie decoratief plaatmateriaal exclusief in Nederland, bestaande uit HPL, gemelamineerd spaanplaat en gemelamineerd MDF en werkbladen.

Producten van Kronospan bij RET Interieur

RET Interieur is exclusief leverancier van de complete collectie decoratief plaatmateriaal voor de Nederlandse interieurprojectenmarkt. Ontdek de fraaie decors en natuurgetrouwe structuren van het merk Kronospan uitgevoerd in HPL, gemelanineerd spaanplaat en gemelamineerd MDF.

Kronospan prijs en bestellen bij RET Interieur

Op deze site tref je ons aanbod Kronospan producten en kan je na het aanmaken van een webaccount prijzen in zien en gratis stalen bestellen. Als interieurbouwer kan je bovendien dan ook de producten van Kronospan online bij ons bestellen. Heb je vragen over het Kronospan assortiment, over ons of over onze webshop? Neem dan contact op met ons verkoopteam.