text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu

HPL werkblad

Kronospan introduceert de nieuwe Slim line collectie: ultradunne werkbladen met natuurgetrouwe decors en structuren. Doordat de werkbladen gedrukt zijn met behulp van een digitaal drukconcept, is de printkwaliteit nog hoger en ontstaat er een 'niet van echt te onderscheiden' beeld. De kernen zijn in kleur aangepast naar het design en voor de houtdecoren is er een visuele houtnerf aan de kern toegevoegd. Speciaal voor de stone- en marmerdecoren zijn er oppervlaktestructuren ontwikkeld voor een natuurlijk contactgevoel. RET Interieur is exclusief leverancier van deze HPL werkbladen voor de Nederlandse interieur projectenmarkt.  Op deze pagina lees je meer over de HPL Slim Line werkbladen van Kronospan. Aan de linkerkant filter je snel en eenvoudig op de verschillende kleurgroepen van elk werkblad HPL.

6 producten gevonden

Kleuren Slim Line HPL werkblad  

Binnen de Slim Line Plus collectie tref je een grote variëteit aan decors en texturen aan. Van donkere steen textuur tot en met een fraaie betonlook, van intens zwarte uni-kleuren met leistenen textuur, maar ook  een zachte, anti vingerafdruk finish. Ook licht marmer en warme houtnerf structuren maken deze collectie compleet. Een opvallend pluspunt van dit HPL werkblad is ook het niet repeterende patroon , waardoor het nog meer natuurgetrouw oogt. Met keuze uit maar liefst 14 decors is er voor iedere situatie een match te vinden. Geschikt voor iedere setting en altijd goed voor een stuk toegevoegde waarde op het esthetische vlak.

Eigenschappen HPL werkbladen van Kronospan

Met slechts 12 mm plaatdikte mag een Slim Line HPL werkblad rustig ultradun genoemd worden. De kern is monochroom gekleurd. De geringe dikte mag je zien als een extra toevoeging aan de lijst met goede eigenschappen. Overige voordelen zijn: Slim Line HPL werkbladen zijn waterbestendig, kan een substantieel gewicht dragen en is geschikt voor het onder monteren van wasbakken. De platen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden dus een mooie match met keukenblad en spatwand is mogelijk. Door de gekleurde kern is er geen noodzaak om kantenband aan te brengen. De randen van dit plaatmateriaal laten zich prima frezen en de platen kunnen zowel verticaal als horizontaal verwerkt worden. 

Toepassingen Kronospan Slim Line HPL werkbladen 

De platen zijn tweezijdig voorzien van print, waardoor deze zeer geschikt zijn voor natuurlijk keukens, maar ook het bouwen van open kasten en bijvoorbeeld bars. Ook de hygiënische eigenschappen zijn het vermelden waard. Slim Line HPL werkbladen zijn gemakkelijk in onderhoud en simpel schoon te maken, dankzij het niet poreuze oppervlak.

Kronospan HPL werkblad bestellen 

Wil jij als interieurprofessional de Kronospan Slim Line HPL werkbladen bestellen, dan kan dit snel en eenvoudig online via deze site. Maak een webaccount aan met behulp van een geldig KvK-nummer. Met dit webaccount krijg je onder meer inzicht in de HPL werkblad prijs van Kronospan Slim Line. Voor overige professionals uit de interieur projectenmarkt anders dan interieurbouwers is er een speciaal fanaccount. Hiermee kunnen prijzen worden ingezien en gratis stalen worden besteld.  Heb je nog vragen over onze service of Kronospan Slim Line HPL werkbladen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kijk bij de veelgestelde vragen.