text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu


 

Solid Surface wastafel

Bij RET Interieur vind je verschillende Solid Surface wastafels die passen in elk interieurproject. De Solid Surface wastafels komen uit de collectie van het gerenommeerde merk Krion. De wastafels zijn leverbaar in diverse vormen en verschillende afmetingen. Daarnaast beschikken Solid Surface wastafels over enkele exclusieve eigenschappen. Zo is het materiaal krachtig, duurzaam, eenvoudig te repareren, makkelijk schoon te maken en niet-poreus. Op deze pagina vind je meer informatie over de Krion Solid Surface wastafels die RET Interieur levert van Krion.

 

Vormen Solid Surface waskom

De kommen van de Solid Surface wastafels zijn leverbaar in verschillende vormen. Zo levert RET Interieur de Solid Surface waskom rond, ovaal, rechthoekig of vierkant. De Solid Surface wasbak is leverbaar in verschillende afmetingen. 

 

Verschillende typen Solid Surface wastafel

De wasbak Solid Surface van RET Interieur zijn beschikbaar in verschillende typen zoals: Basic, Unique, 3-Way, Slide en Slant . Op deze website zie je meer over de mogelijkheden. 

 

Basic Solid Surface wastafel

De wastafels in de Basic-lijn van Krion zijn leverbaar in verschillende vormen. Het uitgangspunt van de Basic Solid Surface wastafels is een strakke vorm spoelbak, of het nu gaat om een Solid Surface waskom ovaal, rond, vierkant of rechthoekig. 

 

Unique Solid Surface wastafel

De Solid Surface wastafels uit de Unique lijn zijn gestroomlijnd met gladde, ronde en diepe vormen. Dit geeft elke grote wastafel of kleine Solid Surface handenwasser een klassieke vorm. 

 

3-Way Solid Surface wastafel

De Solid Surface wastafels uit de 3-way serie onderscheiden zich door veelzijdigheid en functionaliteit door veel verschillende combinaties. De 3-way wastafels hebben een diepere vorm dan de meeste andere wastafels van Krion.

 

Slide Solid Surface wastafels

De Solid Surface wastafels van Slide zijn gemaakt met een rond aflopende bodem, wat deze wastafels een krachtige en speelse vorm geeft. Dit maakt de Slide Solid Surface wastafels ook zeer geschikt voor het maken van een Solid Surface dubbele wastafel.

 

Slant Solid Surface wastafel

De Slant Solid Surface wastafel kenmerkt zich door de relatief ondiepe spoelbak, die is afgewerkt met een rechthoekige afvoer rand. Hiermee wordt de afvoer verborgen, wat zorgt voor visuele continuïteit met de rest van de wastafel. 
 

 

Solid Surface wastafel kopen bij RET Interieur

Ben je dus op zoek naar een specifieke maat wastafel van Solid Surface voor een interieurproject? Dan zit je bij RET Interieur goed. Als interieur professional koop en bestel je de Solid Surface wastafels het makkelijkst door een kopend webaccount aan te maken. Dit account maak je aan behulp van een geldig KvK-nummer en geeft je snel inzicht in de prijs van elke Solid Surface wastafel. Voor designers of architecten staan we ook klaar met raad en daad. Zij kunnen een fanaccount aanvragen, waarmee je ook prijzen in kan zien maar niet online rechtstreeks bij ons kan bestellen. Dit verloopt via de interieurbouwer. Heb je meer vragen over de Solid Surface wastafels? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan elke dag voor je klaar om mee te denken met je interieurproject of vragen te beantwoorden.