text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu

Solid Surface bad

Het assortiment van Krion Solid Surface biedt naast plaatmateriaal ook fraaie eindproducten in de categorie wasbakken, spoelbakken, badkuipen en douchebakken. Dit maakt het mogelijk om volledige eenheid te creëren in een ontwerp van een keuken of badkamer op basis van Solid Surface. Solid Surface is een materiaal, vergelijkbaar met natuursteen. Het bestaat voor tweederde deel uit natuurlijke mineralen (ATH: Aluminiumtrihydroxide) en een laag percentage aan hars met een hoge bestendigheid. Deze samenstelling geeft KRION® o.a. de volgende gunstige eigenschappen: het is niet-poreus, antibacterieel zonder additieven, duurzaam, heeft weinig onderhoud nodig en is eenvoudig schoon te maken.

7 producten gevonden

Verschillende typen vrijstaand bad Solid Surface

RET Interieur levert diverse modellen Solid Surface badkuipen voor interieurprojecten van Krion Solid Surface by Porcelanosa. De vrijstaande baden zijn beschikbaar in drie verschillende types: de Basic, de Unique en de 3-Way. 

Basic vrijstaand Solid Surface bad

De Basic badkuipen van Krion Solid Surface zijn ontworpen met strakke vormen. Dit maakt de badkuip geschikt als Solid Surface hoekbad of als Solid Surface vrijstaand bad. 

Unique Solid Surface bad

De Solid Surface baden uit de Unique lijn (1550x650x470 millimeter) zijn gemaakt met gladde, ronde vormen. Dit geeft de badkuip een fraaie klassieke vorm en maakt het geschikt als vrijstaand bad Solid Surface. Toch komt deze badkuip ook als Solid Surface half vrijstaand bad uitstekend uit de verf. 

3-Way Solid Surface bad

De 3 Way Solid Surface badkuip van Krion is met een afmeting van 1650x700x500 millimeter de grootste badkuip in het assortiment. Wanneer de badkamer het toelaat staat dit bad heerlijk als vrijstaande kuip, terwijl dit Solid Surface bad half vrijstaand ook nog de luxe uitstraalt die je mag verwachten. 

Badkamermeubel Solid Surface

Voor een complete lijn in Solid Surface voor een interieurproject zijn naast de badkuipen nog meer interieur elementen in Solid Surface beschikbaar bij RET Interieur. Tevens is met het Solid Surface plaatmateriaal ieder gewenst detail of element te maken voor bijvoorbeeld een badkamer of sanitaire ruimte. 

Solid Surface bad kopen bij RET Interieur

Ben je dus op zoek naar een specifieke maat badkuip van Solid Surface voor een interieurproject, zoals een Solid Surface bad 160 centimeter of Solid Surface bad 170 centimeter? Bekijk dan onze mogelijkheden op deze pagina. Als interieur professional bestel je de Solid Surface baden snel en eenvoudig door een webaccount aan te maken. Met dit account, dat je aanmaakt met behulp van een geldig KvK-nummer, krijg je snel inzicht in de prijs van elk Solid Surface bad. Voor designers of architecten staan we ook klaar met raad en daad. Zij kunnen een fanaccount aanvragen, waarmee prijzen in kunnen worden gezien en gratis stalen worden besteld van het Solid Surface plaatmateriaal. Uiteraard niet van de baden zelf. 

Vragen en contact over een badkamer met Solid Surface

Ben je benieuwd naar specifieke eigenschappen van de Solid Surface badkuipen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan elke dag voor je klaar om mee te denken met je interieurproject of vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld wat voor gewicht Solid Surface bad heeft of welke kleuren platen beschikbaar zijn om zelf een Solid Surface badmeubel van te maken.