text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu

Populieren multiplex 

RET Interieur levert populieren multiplex voor interieurprofessionals. Zo ben je als interieurbouwer, architect of voorschrijver bij ons altijd aan het juiste adres. Het Multiplex populier van RET is beschikbaar in verschillende diktes en uitvoeringen. Zo hebben we voor elk interieurproject het voor jou geschikte populieren multiplex. In het menu aan de linkerkant van deze pagina selecteer je snel en eenvoudig op de populieren multiplex platen die jij nodig hebt voor je project. Hieronder lees je meer informatie over dit plaatmateriaal van RET Interieur. Je vindt bij RET zowel standaard populieren multiplex als populieren multiplex wit gegrond.

Wat is populieren multiplex van RET Interieur?

Populieren multiplex is door-en-door opgebouwd uit populieren fineren en voorzien van dekfineren in een B/BB-kwaliteit. Populieren multiplex heeft een laag soortelijk gewicht en heeft een lichte kleur. Ondanks het geringe gewicht is populieren multiplex 18mm een krachtige plaat. Populier is een homogene egale houtsoort en dat maakt populieren multiplex 18mm een stabiele plaat die goed te bewerken is.

Toepassingen populieren multiplex

Populieren multiplex wordt veelvuldig gebruikt voor timmerwerk in interieurprojecten. Ook wordt de plaat veel toegepast voor uiteenlopende constructieve en overige decoratieve toepassingen. De platen zijn interieur verlijmd en daardoor beperkt bestand tegen vocht. Populieren multiplex is licht en sterk en is gemakkelijk te bewerken. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze plaat gemakkelijk te verwerken is en uitermate geschikt is voor interieur toepassingen in de breedste zin van het woord.

Multiplex populier bewerken

Populieren multiplex is door zijn egale eigenschappen gemakkelijk te bewerken. Daarnaast is het een sterk materiaal dat je met gemakt kunt zagen, boren, frezen, schuren, lijmen, spijkeren of schroeven.

Populieren multiplex bij RET Interieur

Populieren multiplex van RET Interieur is beschikbaar in verschillende diktes. Populaire diktes voor dit plaatmateriaal zijn 12 millimeter, 15 millimeter en 18 millimeter. Deze diktes zijn dan ook allemaal leverbaar bij RET Interieur. Andere verkrijgbare populieren platen zijn in de dikte 4 millimeter, 6 millimeter of 9 millimeter. Alle populieren multiplex van RET Interieur is van hoogwaardige B/BB of BB/BB kwaliteit. Je bestelt de populieren multiplex bij RET het eenvoudigst door een webaccount aan te maken. Dit doe je met behulp van een geldig KvK nummer. Met zo’n webaccount heb je snel een overzichtelijk inzicht in de prijzen van het populieren multiplex en selecteer je eenvoudig de gewenste dikte van het plaatmateriaal.

Heb je nog vragen over dit plaatmateriaal? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice. Wil je multiplex populier een keer proberen of testen of het materiaal geschikt is voor jouw interieur project? Bekijk dan eens de mogelijkheden van onze stalenservice.