text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
2 producten gevonden

MDF lakdraagfolie

RET Interieur levert MDF met lakdraagfolie. Oftewel: Schilderklaar MDF voor decoratieve interieurtoepassingen. MDF Lakdraagfolie is tweezijdig voorzien van een witte schilderklare folie met een egaal oppervlak. Deze folie zorgt voor een uitstekende verfhechting en voorkomt overmatige absorptie van de verf waardoor een gelijkmatig en glad resultaat ontstaat met minder verf. Kortom: voordeel voor de verwerker bij het schilderen.

MDF lakdraagfolie bewerken

MDF met lakdraagfolie is door zijn eigenschappen een ideaal basismateriaal voor elk interieurproject. Het MDF lakdraagfolie is makkelijk te bewerken. Zo kun je direct beginnen met het aanbrengen van een uitgekozen kleur lak of verf.  Daarnaast zaag je het materiaal makkelijk in de ideale lengte die past bij het interieurproject. Het MDF splintert niet wanneer je het zaagt of freest. Bij MDF lakdraagfolie zijn twee zijden voorzien van het lakfolie. Wanneer je de kopse kanten ook wilt bewerken, vraagt dit om wat extra aandacht. Zo werk je deze kanten het beste af met een randsealer of een kantenband, om zo de zuigende kracht van het MDF tegen te gaan. 

 

Verschillende diktes van MDF lakdraagfolie

RET Interieur levert MDF lakdraagfolie in verschillende diktes en lengtes. Qua lengtes van het MDF materiaal is de keuze tussen 3050, 2440 en 2800 millimeter. Zoals gezegd zijn MDF platen met lakdraagfolie relatief eenvoudig te bewerken en te zagen. 

 

Ben je op zoek naar andere maten MDF lakdraagfolie, zoals bijvoorbeeld MDF lakdraagfolie 6mm of juist het dikkere MDF 38mm lakdraagfolie? Neem dan contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden. 

MDF lakdraagfolie kopen

 
Bij RET Interieur koop je MDF lakdraagfolie als interieurbouwer eenvoudig online of via ons verkoopteam. Het inzien van prijzen kan je als professional het makkelijkst door een account aan te maken. Met een account heb je namelijk snel een overzichtelijk inzicht in de prijzen van het MDF lakdraagfolie en bestel je even snel en eenvoudig. Bellen of mailen met ons verkoopteam kan uiteraard ook.