text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Milieucertificaat
Breedte
Lengte
Kleurcategorie
Merk
Product
Dikte
Kleurgroep
Toon meer ... Toon minder ...
Productgroep
Filter 24 resultaten

Gekleurd MDF

24 producten gevonden
 • Valchromat MDF SSC Red
  Valchromat MDF SSC Red

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF SBL Black
  Valchromat MDF SBL Black

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF SRB Blue
  Valchromat MDF SRB Blue

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF SCZ Grey
  Valchromat MDF SCZ Grey

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF SOR Orange
  Valchromat MDF SOR Orange

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF Chocolate
  Valchromat MDF Chocolate

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF SCZ Grey
  Valchromat MDF SCZ Grey

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF SBL Black
  Valchromat MDF SBL Black

  Log in om prijzen te zien

 • Valchromat MDF SYW Yellow
  Valchromat MDF SYW Yellow

  Log in om prijzen te zien

 • Gekleurd MDF is een variant van standaard MDF. Gekleurd MDF is echter zodanig geproduceerd, dat het materiaal door-en-door gekleurd is. MDF is plaatmateriaal dat bestaat uit kleine houtvezels die worden samengeperst. Hars dient hierbij als bindmiddel. Bij gekleurd MDF wordt in dit productieproces al een kleurstof toegevoegd, waardoor de MDF in kleur verschijnt.

  Bij RET Interieur bestel je gekleurd MDF in diverse kleurmogelijkheden. Zo krijgt elk interieurproject letterlijk en figuurlijk kleur! RET Interieur levert gekleurd MDF van het gerenommeerde merk Valchromat. 

  Door en door gekleurd MDF

  Door het toevoegen van de kleurstof tijdens het productieproces, is de MDF plaat door en door gekleurd. Dat wil zeggen dat de MDF op kleur is gemaakt met behulp van vezels die geïmpregneerd zijn met organische kleurstoffen. De houtvezels waarvan de gekleurde MDF platen zijn gemaakt, komen hier en daar nog mooi uit in het gekleurde MDF, wat het materiaal een natuurlijk uiterlijk geeft. Omdat het MDF door en door gekleurd is, hoef je zelf niet meer met verf aan de slag. Voor de bewerking kun je er wel voor kiezen om de MDF op kleur netjes af te lakken, zodat de MDF plaat beter beschermd is.

  Verschillende MDF kleuren

  Er zijn verschillende MDF kleuren, waarbij elke gekleurde MDF past bij verschillende smaken en interieurs. We zetten de verschillende kleuren MDF platen kort voor je op een rijtje.

  Gekleurd MDF wit

  Gekleurd MDF wit is een neutrale kleur voor MDF platen. In de vorm van gekleurd MDF levert RET Interieur geen door-en-door wit gekleurde MDF plaat, maar wel mogelijkheden in wit MDF ladkdraagplaat en als wit MDF gemelamineerde plaat.

  Gekleurd MDF zwart

  MDF zwart is een krachtige en stijlvolle variant van gekleurd MDF. De donkere kleur geeft een moderne en stoere twist aan een interieur. Dit maakt MDF zwart een gewilde MDF plaat. 

  Gekleurd MDF blauw

  Voor een meer uitgesproken interieur element of design is MDF blauw een heel geschikte variant. De door en door gekleurde MDF in het blauw wordt veel toegepast voor projecten waar een mate van speelsheid en vrolijkheid gewenst is, zoals scholen.

  Gekleurd MDF Groen

  MDF groen is een uitgesproken kleur van het door en door gekleurde MDF. Het geeft een rustige en natuurlijke uitstraling, ideaal voor interieur elementen waar deze sfeer gewenst is.

  Gekleurd MDF rood

  MDF rood is een gewaagde maar ook krachtige variant van door en door gekleurd MDF. De rode MDF plaat geeft elk interieur een opvallende en vrolijke uitstraling.

  Gekleurd MDF grijs

  MDF grijs geeft een interieur een moderne en stijlvolle touch. Deze variant van gekleurd MDF wordt steeds vaker gebruikt in diverse interieurprojecten. Wat MDF grijs ook populair maakt, is dat het te combineren valt met zo’n beetje alle kleuren in een interieur.

  Eigenschappen en toepassingen van gekleurd MDF

  Een gekleurde MDF plaat is heel makkelijk te bewerken met standaard gereedschap. Gekleurd MDF kan daarnaast goed tegen een stootje. Het is verstandig om het door en door gekleurd MDF goed te behandelen voordat je er mee aan de slag gaat. Onbehandeld MDF heeft namelijk een zuigende kracht en kan moeilijk te behandelen vlekken opleveren. Voor specifieke vochtwerende ruimtes is een speciale V313 gekleurd MDF beschikbaar. Om de MDF kleuren goed te behouden en ook de kwaliteit de MDF plaat te bewaren, is het ook verstandig om de plaat goed te behandelen voordat je er mee aan de slag gaat.

  Wil je meer informatie over de verschillende gekleurde MDF Platen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, of neem contact op met onze klantenservice!

  Gekleurd MDF kopen

  Gekleurd MDF kopen doe je als interieur professional bij RET Interieur. We hebben alle materialen en kleuren MDF die nodig zijn voor welk interieurproject dan ook. Wil jij de verschillende kleuren MDF platen bestellen via RET Interieur of ben je benieuwd naar de gekleurde MDF prijs? Maak dan als professional eerst even een account aan. Vervolgens bestel je al het gekleurd MDF dat nodig is in de interieurbouw.