text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Milieucertificaat
Merk
Dikte (mm)
Filter 1 resultaten
1 producten gevonden

Brandvertragend MDF

Brandvertragend MDF is ontwikkeld voor toepassingen waar bouwvoorschriften een Euroklasse B of Euroklasse C plaatmateriaal met een lage bijdrage tot brandvoortplanting en een lage rookproductie eisen. RET Interieur levert hier een diverse mogelijkheden in van een hoogwaardige merk Medite. 

Toepassingen MDF brandvertragend

De brandwerende MDF platen die RET Interieur verkoopt van het merk MEDITE PREMIER FR MDF EUROCLASS B zijn o.a. geschikt voor gebruik als gevelbekleding, expositiepanelen, plafonds. Deze materialen worden vaak geplaatst in hotels, foyers, kantoren, openbare bibliotheken, scholen, rechtbanken, ziekenhuizen, bioscopen en andere openbare gebouwen. MEDITE PREMIER FR is gecertificeerd voor gebruik bij brandwerende wandsystemen.

 

Verwerking MDF brandvertragend

Voor de montage kan gewoon bevestigingsmateriaal voor binnen worden gebruikt. Houd u bij de montage aan de aanbevolen werkwijze. Plaats het bevestigingsmateriaal niet te dicht aan de rand om scheuren te voorkomen. Bij MDF is een afstand tot de rand van minstens 12 mm gebruikelijk. In de hoeken is dat minstens 25 mm. Deze afstanden hangen af van het type bevestigingsmateriaal en de plaatdikte. Soms zijn kleinere afstanden mogelijk. Neem voor advies contact op met ons verkoopteam.

 

Brandwerende MDF prijs

Wil je brandwerend MDF kopen voor jouw interieur project? Dan zit je als interieur professional bij RET Interieur helemaal goed. Als interieurbouwer kan jij een webaccount aanvragen. Met dit vrijblijvende en gratis account kunnen wij jou inzicht geven in alle prijzen en kan je een bestelling plaatsen. Heb je vragen over het meest geschikte brandvertragende MDF voor bepaalde projecten of andere vragen over ons brandvertragend MDF? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd voor je klaar om de vragen over je bestelling te beantwoorden.