text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

FRONT OFFICE MEDEWERKER

Wil jij werken bij Nederlands grootste groothandel van houtachtig plaatmateriaal en (af)bouwproducten? Ben jij een enthousiaste receptionist(e)/telefonist(e) met oog voor detail en een stralende glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Na ruim 48 jaar hét gezicht en dé stem te zijn geweest, gaat Tineke eind dit jaar met pensioen. Daarom zoeken we een opvolger die het nieuwe visitekaartje van ons bedrijf wordt. We zoeken een gemotiveerde front office medewerker die ons team kan versterken voor 16 tot 32 uur per week.

Als front office medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en zakenpartners. Je staat ze vriendelijk te woord en zorgt dat ze zich thuis voelen terwijl je ze doorverwijst naar de juiste persoon.

Andere werkzaamheden in jouw takenpakket zijn onder andere het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en het doorverbinden van de juiste persoon binnen het bedrijf. Daarnaast zorg je voor de inkomende en uitgaande post en verricht je een aantal licht administratieve en organisatorische werkzaamheden. Kortom, je bent de spin in het RET-web!

Als receptionist(e)/telefonist(e) bij RET Bouwproducten heb je een klantgerichte houding, ben je communicatief vaardig en weet je van aanpakken. Je hebt een representatief voorkomen en bent stressbestendig. Daarnaast beschik je over een goede kennis van de Nederlandse taal, (basis)kennis van de Engelse taal en heb je ervaring met Microsoft Office.

Wat bieden wij jou? Een uitdagende baan binnen een gezellig, hecht en ambitieus team. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf en mee te bouwen aan onze toekomst. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En als kers op de taart ontvang je korting op al onze producten!

Ben jij dé front office medewerker die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons op en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Jouw taken op een rijtje
Samengevat betreft deze functie de volgende werkzaamheden:

 • Je zorgt ervoor dat de inkomende telefoontjes klantgericht en vriendelijk worden doorverbonden en maakt, indien nodig, terugbelverzoeken.
 • Je staat gasten te woord en wijst deze door naar de ontvangstruimte of de betreffende contactpersoon.
 • Je houdt de beschikbaarheid van vergaderruimtes bij, verzorgt reserveringen en catering en maakt de ruimtes gereed voor vergaderingen.
 • Je organiseert de post (ontvangst, verdeling en verzending).
 • Je beheert de voorraad van kleine kantoorartikelen en bestelt tijdig benodigd materiaal bij de leverancier.
 • Je verricht licht administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Voor deze functie dien je voor circa 16 – 32 uur per week beschikbaar te zijn. De precieze werktijden zijn in overleg. Enige flexibiliteit om (soms) te schuiven in werktijden/dagen is gewenst.

Functie eisen op een rijtje
In het kort wat wij van jou verwachten:

 • Het is een pre als je eerder al werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie.
 • Representatief.
 • Kennis van MS-Office.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, en (basis)kennis van de Engelse taal.

Wat bieden we jou?
Bij RET Bouwproducten zit je goed. Waarom? Wij bieden…

 • Een uitdagende baan binnen een ambitieus team.
 • Passende arbeidsvoorwaarden.
 • Online trainingsplatform waar je niet op uit geleerd raakt.
 • Korting op al onze producten.
 • Prettige en collegiale werkomgeving.

Over RET Bouwproducten

Welkom bij RET Bouwproducten, de grootste groothandel van houtachtig plaatmateriaal en (af)bouwproducten in Nederland! Onze klanten - van hout- & bouwmaterialenhandels tot interieurbouwers - hebben toegang tot ons brede assortiment van zeven productgroepen.

Maar dat is nog niet alles, want je zult ook werken in ons onlangs gerenoveerde kantoor in Utrecht, omringd door een team van ongeveer 30 ambitieuze collega's! Van verkoop en productmanagement tot marketing en communicatie, we hebben het allemaal. In een informele, directe en gezellige sfeer ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf. Jij kunt het verschil maken en bijdragen aan onze successen. Klinkt goed, toch?

Solliciteer direct