Shapes


De veelzijdige materialenbron. Met oplossingen op maat.

Shapes brengt PLAFONDS, WANDEN, VLOEREN en PLAATMATERIAAL samen. Met méér dan 20 internationale merken, onafhankelijke leveranciers en bijzondere productiebedrijven onder één ‘dak’. In de vorm van het Shapes Experience Center, Shapes Online en het Shapes Orakel.

Wat brengt dit jou als interieurprofessional? Korte lijnen en sneller schakelen tijdens jouw zoektocht naar de meest geschikte materialen voor een project. Én directe custom made & prefab mogelijkheden om jouw project een unieke identiteit te geven en ontzorgt te worden bij projectrealisatie

Shapes Experience Center

Shapes heet u van harte welkom in het meest centraal gelegen Experience Center van Nederland. Nieuw gevestigd in de De Woonindustrie, Nieuwegein. Iedere maandag vrij toegankelijk voor interieurprofessionals en van dinsdag tot en met vrijdag op afspraak te bezoeken.

Bezoekadres: Symfonielaan 1 in Nieuwegein.
E-Mail: info@shapes.nl
Website: www.shapes.nl
Telefoon: 030 245 55 55
Social kanalen: Facebook, LinkedIn & Pinterest.

Events & Training

In het Shapes Experience Center worden ook geregeld interessante events en trainingen georganiseerd voor en door interieur professionals. Raadpleeg de kalender voor een actueel overzicht. Heeft u interesse in het gebruik van het Shapes Center als meetingpoint of locatie voor uw event? Ook dat kan. Plaats uw gewenste reservering via de site van Shapes.

Nieuwsgierig? Start hier de virtuele tour!

Shapes Center