Over RET Interieur


Decoratief plaatmateriaal & specials  

Maak kennis met RET Interieur! De nieuwste toeleverancier voor de interieurprojectenmarkt. Met toch een vertrouwd gezicht als onderdeel van het ruim 100 jarige RET Bouwproducten, één van de grootste importeur & grossier van (af)bouwproducten in Nederland.  

Wil jij als interieurbouwer nieuwe, Europees gerenommeerde merken plaatmateriaal en aanverwante producten ontdekken? En de klantgerichte aanpak van een enthousiast en jong team ervaren – ongeacht de omvang van jouw bedrijf. Waarbij je uiteraard als vaste basis kan rekenen op een uitstekende logistieke service, bewerkingen op maat en een interessant prijsniveau. Dan is RET Interieur graag jouw partner en leverancier.

Een greep uit onze mogelijkheden: Kronospan (HPL & Decorspaan), SKIN (HPL, Decorspaan & -MDF), Valchromat (gekleurd MDF), Krion by Porcelanosa (Solid Surface), OSB Color (gekleurd OSB), Hranipex (kantenband) en een indrukwekkend breed én diep assortiment basis plaatmateriaal.

24-uurs levering
Het voorraad programma decoratief plaatmateriaal van RET Interieur kan vanuit het centrale magazijn in Utrecht binnen 24 uur geleverd worden. Projectdecoren zijn op bestelling ook snel leverbaar. Bekijk het voorraadprogramma online of vraag hier gratis de kleurenkaart op.

Kennis maken?

Accountmanagers Sidney Schalk en Sander Geurtsen komen graag bij u langs om onze materialen aan u te presenteren en meer te vertellen over onze mogelijkheden. Een afspraak maken? Dat kan! Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

RET Interieur Verkoopteam        030 245 55 55
Email verkoop@retinterieur.nl
Adres  Cartesiusweg 127 a, Utrecht