text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Noviteiten Krion

06/07/2022

Noviteiten Krion


Zijn ze niet prachtig?! De nieuwste kleuren uit de Krion Solid Surface collectie. Met een neusje voor trends introduceert dit Spaanse merk subtiele decors in wit tinten met fraaie ‘tekeningen’, decors waar je het warm van krijgt én een stoere blikvanger die we nog niet eerder hebben gezien in Solid.   Lees snel verder en beoordeel zelf of ze in de smaak vallen bij jou! 

Subtiele decors in wit tinten met fraaie ‘tekeningen’

Krion Solid Surface kenmerkt zich o.a. door het pure, strakke wit in hun collectie platen. Vandaag de dag zien we toch ook vaker de wens om de wit tinten iets spannender te laten spreken door subtiele details. Hier heeft Krion gehoor aan gegeven met de Grey Stripes en Snow Cloudy. Prachtig als materiaal voor een keuken of receptie. 


​​​​​​​

Creëer warmte en sfeer

Met de nieuwe Coffee Cream en Nebula Vanilla Solid Surface kleuren kan jij een bijzondere sfeer creëren. Combineer het met aardse tinten en natuurlijke materialen voor een interieur waar jij de zon binnen wil laten schijnen.

Hout maar dan anders

​​​​​​Een beetje vreemd, maar wél lekker is de stoere Hickory uitvoering.  Het strakke uiterlijk van Solid Surface als materiaal is in deze gedurfde uitvoering gecombineerd met een donkere houtlook. Voor jou als creatieve maker of ontwerper een interessante prikkel om echt een statement mee te maken in jouw project. 

Krion Quality Members

Wil jij graag Solid Surface in jouw project toepassen, maar heb je zelf niet direct de juiste tools in huis om dit bijzondere materiaal te verwerken? Maak dan gebruik van onze Krion Quality Member. Als verlengstuk voor architecten en interieur bouwend Nederland heeft de fabrikant van Krion Solid Surface- met ondersteuning van RET Interieur – een betrouwbaar en bekwaam netwerk opgezet. Dit netwerk voorziet in de meest complexe Solid vraagstukken. Om toe te treden tot dit netwerk is het volgen van een training in Spanje vereist en stelt de fabrikant strikte richtlijnen als het gaat om verwerking, machinale, afname en opslag. De focus van het Krion Quality Member netwerk ligt op kwaliteit en niet op kwantiteit. Met andere woorden: een bewust kleine groep hoogwaardige verwerkers met als voordeel korte lijnen naar de markt en optimale ondersteuning en samenwerking vanuit de fabrikant als het gaat om technische support en garantie.


​​​​​​​Samen sterker

Heb jij een vraagstuk op het gebied van Solid Surface of wil jij vanuit een creatief ontwerp breder
denken in materialen en sparren over mogelijkheden? Doe vooral eens een beroep op de
Krion Quality Members en kijk hoe jij door middel van samenwerken méér met jouw opdracht of
project kan doen. 

Ergoform BV: www.ergoform.nl
Intos BV: www.intos.nl 
M2M Solid: www.m2msolids.com / http://www.wastafelopmaat.nl/ 
Solid Factory / S+B Rotterdam BV: www.solidfactory.nl  / www.splusb.nl