text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Ontdek onze online diensten

01/03/2021

Ontdek onze online diensten

Ontdek onze online diensten!


Met trots presenteren wij onze vernieuwde website mét shop functie voor onze directe klanten. En natuurlijk ook voor alle andere betrokkenen uit de interieurprojectenmarkt veel handige online diensten. Bovenal is deze site voor iedereen toegankelijk voor informatie én inspiratie op het gebied van onze decoratieve plaatmaterialen en interieur elementen. Wat er verder voor jou te ontdekken valt lees je verderop in dit bericht.

 

Webaccount of Fanaccount?


Voor alle interieurbouwers in Nederland is het vanaf nu mogelijk om een (gratis) webaccount bij ons aan te vragen. Hiermee kan je (na toetsing) 24/7 online via deze site onze materialen snel en eenvoudig bestellen en van alle extra online diensten gebruik maken.

Speciaal voor architecten en overige creatieve professionals uit de interieurprojectenmarkt bestaat er de mogelijkheid om een zogenaam 'fan account' aan te vragen. Onze verkoop richt zich weliswaar op interieur bouwend Nederland, maar de voorschrijvers staan wij ook graag bij met raad en daad. Concreet gezegd kunnen zij met een FANACCOUNT inzicht krijgen in alle prijzen én gebruik maken van onze GRATIS stalenservice. Handig is ook, dat iedereen met een account een favorieten lijstje kan maken. Zo kan je met een volgend online bezoek extra snel naar jouw favoriete artikel. Verder zijn er uiteraard nog meer handige tools te ontdekken.

Vraag hier een account aan!

 

Handig productoverzicht

Met een groeiend aanbod in decoratief plaatmateriaal en aanverwante interieur specials, is het handig om al onze mogelijkheden nu in één overzicht online te kunnen presenteren. Maak gebruik van de filters om vanuit jouw eigen wensen een specifieke oplossing te vinden. Op de gedetailleerde productpagina tref je vervolgens alle relevante informatie met direct beschikbare downloads.

Ga direct naar het productoverzicht!

 

Meer weten?

Een website is altijd fijn om een goede indruk te kunnen geven van onze mogelijkheden. Neemt niet weg, dat wij vanuit onze passie voor interieurs, ook graag zelf meer vertellen over de mooie materialen, die wij leveren. Dus heb jij vragen - over deze nieuwe site, over ons of over onze producten - aarzel dan niet om ons dit te laten weten.

Accountmanagers Wouter Smit (links) en Sander Geurtsen (rechts) komen op afspraak bij je langs, bijvoorbeeld met onze stalenboeken. Ook staat onze binnendienst voor jou klaar.

Geef ons een belletje (T 030 24 555 96) of stuur jouw vraag per mail
​​​​​​​(E verkoop@ret-interieur.nl).