text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Lancering luxueuze Kronospan Feelness serie

09/12/2022

Lancering luxueuze Kronospan Feelness serie

Can you feel it? We can feel it! Je gaat er bijna van zingen...


De nieuwste lijn gemelamineerd MDF en HPL van Kronospan genaamd Feelness is elegant, met mooie neutrale tonen en bijzondere materiaal eigenschappen.  Nieuwsgierig en de platen in het 'echt' zien? Kom dan naar de Nederlandse lancering op Architect@Work in Rotterdam op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022. Gratis toegankelijk via onze registratielink!

​​​​​​​Lees hieronder snel verder over de nieuwe Feelness lijn decoratief plaatmateriaal. 

Smaakvol kleurenpallet plaatmateriaal


​​​​​​​Het gekozen kleurconcept van de Feelness collectie geeft een bijzondere samenhang van tijdloze grijs tinten en warme beige nuances uitgevoerd in een ultra matte structuur. Met smaakmakers als Cahsmere, Satin en Latté (zie beeld rechts) waar ons interieurhart sneller van gaat kloppen.

Waarom zo bijzonder?


​​​​​​​Vernieuwend aan de Feelness UM plaat is de sterkere en duurzamere verbinding tussen het MDF en de decoratieve folie dankzij de nieuwe hotmelt technologie met polyurethaan lijm.

De Invisible Touch HPL platen zijn kras- en slagvast en daardoor ook geschikt voor ruimtes waar hoge hygiënische eisen worden gesteld.

​​​​​​​Bekijk hier de overzichtspagina van de nieuwe Kronsospan Feelness lijn voor meer (prijs)informatie en het aanvragen van stalen. Graag een stalen swatch ontvangen? Laat dan hier jouw gegevens achter en wij regelen het voor je! 

​​​​​​​Feelness UM PET folie MDF is verkrijgbaar in 2800 x 1220 x 18 mm.  Feelness Invisible Touch HPL is verkrijgbaar in 3050 x 1320 x 0,8 mm (te beplakken op een basisplaat als MDF of Spaanplaat).