text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Zo mooi heb jij ze nog niet gezien!

05/02/2023

Zo mooi heb jij ze nog niet gezien!

Zo mooi heb jij ze nog niet gezien: de unieke 3D design Fitwall wandpanelen uit de Krion Porcelanosa stal, exclusief via ons verkrijgbaar. 

​​​​​​​Naast de toepassing wanden kunnen de panelen ook prima toegepast worden als plafondbekleding en het bekleden van interieur elementen in de breedste zin van het woord. Fitwall is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en de collectie op basis van 4 hoofdgroepen biedt maar liefst 30 verschillende uitvoeringen. Klik op een hoofdgroep naar keuze om alle ontwerpen te bekijken! 

​​​​​​​

 

​​​​​​​Er zijn vele aspecten die de Fitwall panelen écht bijzonder maken, maar wij sommen er hier alvast een paar voor jullie op.


Uitzonderlijke esthetiek - Ieder paneelontwerp begint met een mal, met de hand gemaakt ​​van authentieke materialen zoals keramiek, hout, textiel of cement, wat resulteert in unieke stukken.

Unieke samenstelling van de plaat op basis van onder andere mineralen en PET waarvan een deel gerecycled plastic afval – Green up your life!

Brandvertragende eigenschappen – B klasse uniek als kant en klare wandafwerking

Herstelbaar – met behulp van een speciale bijbehorende emulsie waarmee ook de panelen aan elkaar verbonden worden.​​​ 

Ook zo enthousiast over dit bijzondere product?

Ons verkoopteam vertelt jou graag meer over alle mogelijkheden. Stalen zijn aan te vragen via onze site met behulp van een (gratis) webaccount. Registreren kan hier eenvoudig en snel op basis van je kvk gegevens. Natuurlijk kan je ook per mail (verkoop@ret-interieur.nl) of telefoon (T 030 24 555 96) stalen aanvragen. 


​​​​​​​Bekijk de complete Fitwall collectie hier.