text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Favorieten materialen uit eigen stal

18/04/2023

Favorieten materialen uit eigen stal

Accountmanager Wouter neemt zijn werk mee naar huis! 

Van deze favorieten materialen uit eigen stal geniet hij iedere dag.


En dan sta je zelf aan het roer van een nieuw interieur voor je eigen nieuwbouwwoning. Ontdek welke materialen uit eigen stal hij zelf heeft toegepast. Ga mee op tour langs zijn persoonlijke favorieten en verborgen parels aan RET Interieurmaterialen. 
 

Kronospan HPL & Decorspaan


“Ik kom als accountmanager natuurlijk bij veel interieurbouwers en -projecten. Dan zie je al zoveel mooie dingen, die je inspireren zodra je zelf aan de slag mag met je eigen nieuwe interieur. Passend in ons thema ‘hotelchique’ kozen we voor een prachtige Satin decor (7045 SU) uit de nieuwe Kronospan collectie waarmee wij onze garderobekast hebben gecreëerd". 

Hotan & Krion Solid Surface 


Leuk detail in onze woonkeuken is de nis, die we bekleed hebben met onze Hotan panelen. Deze gefineerde MDF houtstroken gecombineerd met de mat zwarte keuken en marmer blad vormen samen een heel tof geheel. Trots zijn we ook op onze volledig customized wasbak in de badkamer van Krion Solid Surface. Ideaal dat je met dit materiaal echt een eigen ontwerp kan (laten) maken met een luxe uitstraling”, aldus Wouter over de RET Interieur materialen in zijn eigen huis.  

Verborgen parels


“Maar ik heb ook verborgen parels uit ons assortiment toegepast, die jullie wellicht nog helemaal niet kennen! Daarom des te leuker om te laten zien: WALLS2PAINT zijn kant en klare panelen, die ik als plafond heb toegepast op mijn zolder. Super makkelijk en strak te plaatsen: ready to paint in ieder gewenste eigen kleur! Ziet er gelikt uit toch! 

Maar het meest trots ben ik denk ik toch wel op onze zitkuil in de tuin. Dat is echt een lekker plekje, waar we met het ‘hufterproof’ UPB plaatmateriaal - gemaakt van rijstschillen! - een vlonder met geïntegreerd meubel van dit materiaal hebben gemaakt aan het water. Je kan er heerlijk in het zonnetje zitten, zonder dat het materiaal verkleurt door de UV-straling. Top!”