text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

HPL koper

RET Interieur levert decoratieve HPL koper platen uit de Metal lijn van de Kronospan Global Collectie. Deze collectie bestaat uit diverse ‘Metal decors’. Naast het HPL koper zijn de decoratieve platen uit deze lijn beschikbaar in Aluminium, Platinum, Inox, Goud en Brons. Op deze pagina lees je meer over de HPL koper platen van RET Interieur. 

Wat is HPL koper precies?

De HPL koper plaat heeft een krasvaste toplaag en is voorzien van een beschermfolie. Alvorens het koperen HPL te gebruiken als interieurtoepassing, dient het op een basisplaat geplakt te worden. Dit kanbijvoorbeeld spaanplaat of MDF zijn. De HPL koperlaag is geproduceerd volgens de strengste normen en is van dermate hoge kwaliteit dat het voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen gebruikt kan worden.   

Toepassingen HPL koper


HPL koperplaten zijn met name geschikt voor gebruik in verticale toepassingen. Vaak wordt het gebruikt voor wandbekleding of kastdeuren. Het koperen accent van deze plaat geeft je interieur een luxe, chique en elegante uitstraling. 

HPL koper bestellen bij RET Interieur

Maak als interieurprofessional met een geldig KVK-nummer een handig webaccount aan bij RET Interieur. Met dit account heb je inzicht in de prijs van de HPL koper plaat. Dit account helpt je ook om de HPL plaat vervolgens snel, eenvoudig en veilig te bestellen. Staal aanvragen? Dat kan met zowel een regulier webaccount als met een speciaal fanaccount voor alle overige professionals uit de interieurprojectenmarkt die niet rechtstreeks bij ons af kunne nemen. Heb je vragen over de HPL koper plaat, het webaccount of andere producten van RET Interieur? Schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice