text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

HPL plaat betonlook

Kleurcategorie
Textuur
Breedte
Lengte
Merk
Product
Filter 3 resultaten
3 producten gevonden

RET Interieur levert HPL platen voor interieurtoepassingen in diverse kleuren en structuren. Zo ook HPL betonlook platen. Deze High Pressure Laminate platen komen uit de de Kronospan Global Collectie. De HPL plaat betonlook geeft elk interieurproject een robuuste, industriële uitstraling. Voor interieurtoepassingen wordt de HPL plaat met beton decor beplakt op een basisplaat zoals spaanplaat of MDF.  

Betonlook HPL 

De HPL platen met betonlook zijn leverbaar in verschillende tinten en structuren. Op deze pagina tref je alle mogelijkheden die RET Interieur in betonlook HPL voor interieurprojecten biedt. 

HPL plaat betonlook kopen bij RET Interieur

Als interieurbouwer of overige professional uit de interieur projectenmarkt ben je bij RET Interieur aan het juiste adres voor HPL platen met een betonlook. Maak snel en veilig een webaccount aan, zodat je daarmee de prijzen kunt inzien en de betonlook HPL platen kunt bestellen. Er is ook een speciaal account voor alle andere betrokkenen uit de interieur projectenmarkt, die welliswaar niet rechtstreeks bij ons kunnen kopen maar wij wél graag online van dienst zijn met prijsinformatie en een gratis stalenservice. Heb je vragen over HPL interieurplaten of de HPL plaat betonlook? Neem dan contact op met de klantenservice