text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Spaanplaat zwart gemelamineerd

RET Interieur levert gemelamineerd spaanplaat in de kleur zwart van het merk Kronospan. Spaanplaat zwart gemelamineerd heeft een één op één een kleurkoppeling met de HPL platen van RET Interieur. Klik voor specifieke kenmerken van de zwarte gemelamineerde spaanplaten op de afzonderlijke producten. 

Samenstelling gemelamineerd spaanplaat zwart

De spaanplaat is afgewerkt met een zwart melamine toplaag. Deze toplaag zit aan beide kanten van de spaanplaat. De zwarte melamine is een geïmpregneerde papierlaag die op het spaanplaat wordt geperst en verkrijgbaar in verschillende glansgraden en structuren. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina. 

Toepassingen spaanplaat zwart gemelamineerd

Gemelamineerd zwart spaanplaat is een van de meest gebruikte plaatmaterialen voor interieurtoepassingen. We zien het veelal terug in meubilair in de breedste zin van het woord. RET Interieur levert met het Kronospan assortiment gemelamineerd zwart een 1 op 1 koppeling met de HPL zwart collectie, waardoor combinaties mogelijk zijn.   

Zwart gemelamineerd spaanplaat kopen bij RET Interieur

Bij RET Interieur koop je als professional in de interieurbranche zwart gemelamineerd spaanplaat het eenvoudigst door een kopend webaccount aan te maken. Met dit account heb je inzicht in de prijs van het zwart  gemelamineerde spaanplaat en alle andere producten van RET Interieur. Maak het webaccount aan met behulp van een geldig en branche-gerelateerd KvK nummer. Heb je vragen over dit account of over een gemelamineerd spaanplaat zwart? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van RET Interieur