text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Spaanplaat gemelamineerd wit

RET Interieur levert verschillende mogelijkheden in gemelamineerd spaanplaat wit. De witte laag melamine wordt aan beide kanten van de plaat geperst. RET Interieur levert spaanplaat wit gemelamineerd van het gerenommeerde merk Kronospan. 

Verschillende tinten spaanplaat gemelamineerd wit

Op deze pagina tref je alle mogelijkheden in gemelamineerd spaanplaat wit, die RET Interieur levert aan de interieur projectenmarkt. 

Toepassing spaanplaat wit gemelamineerd

Gemelamineerd wit spaanplaat is een van de meest gebruikte plaatmaterialen voor interieurtoepassingen. We zien het veel terug in meubilair in de breedste zin van het woord. RET Interieur levert met het Kronospan assortiment gemelamineerd wit een 1 op 1 koppeling met de HPL wit collectie, waardoor combinaties mogelijk zijn.   

Wit gemelamineerd spaanplaat kopen bij RET Interieur

Bij RET Interieur koop je als professional in de interieurbranche wit gemelamineerd spaanplaat het eenvoudigst door een kopend webaccount aan te maken. Met dit account heb je inzicht in de prijs van het wit  gemelamineerde spaanplaat en alle andere producten van RET Interieur. Maak het webaccount aan met behulp van een geldig en branche-gerelateerd KvK nummer. Heb je vragen over dit account of over een gemelamineerd spaanplaat wit? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van RET Interieur.