text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Gemelamineerd spaanplaat eiken

RET Interieur levert verschillende gemelamineerde spaanplaten met een eiken houten decor. Deze decors zijn leverbaar in verschillende tinten van de gerenommeerde merken Kronospan en Skin. De natuurlijke decors van elk gemelamineerd spaanplaat eiken verschilt van structuur en is geschikt voor gebruik in uiteenlopende interieurtoepassingen. 

Verschillende tinten gemelamineerd spaanplaat eiken 

Ben jij op zoek naar een specifieke kleur gemelamineerd eiken spaanplaat voor een interieurproject, dan biedt RET Interieur hierin verschillende mogelijkheden. Op deze pagina tref je het overzicht van verschillende merken zoals Kronospan en SKIN. Denk aan Mountain Oak, Oxide Vintage Oak, Bronze expressive Oak of Bourbon Oak. Het eiken decors van het gemelamineerd spaanplaat geeft elk interieur een stijlvolle en rustieke uitstraling. 

Toepassingen gemelamineerd spaanplaat eiken

Gemelamineerd spaanplaat eiken wordt toegepast in diverse interieurprojecten. Denk hierbij aan kasten, kastplanken, werkbladen of andere meubels. Wil je een specifieke uitvoering van het gemelamineerd spaanplaat eiken bekijken? Vraag dan via onze stalenservice een staal aan van het gemelamineerd spaanplaat eiken. 

Gemelamineerd spaanplaat eiken kopen bij RET Interieur

Bij RET Interieur koop je als interieurbouwer het gemelamineerde spaanplaat eiken het eenvoudigst door een webaccount aan te maken. Met dit account heb je inzicht in de prijs van het gemelamineerd spaanplaat en alle andere producten van RET Interieur. Maak het webaccount aan met behulp van een geldig en branche-gerelateerd nummer van de Kamer van Koophandel. Heb je vragen over dit account of over een gemelamineerd spaanplaat eiken? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van RET Interieur.