text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu

 

Geplastificeerd spaanplaat 

8 producten gevonden

 

RET Interieur levert geplastificeerd spaanplaat voor elk type interieur project. We spreken van een spaanplaat geplastificeerd wanneer een spaanplaat aan beide zijden is voorzien van een toplaag melamine. Deze laag is een geïmpregneerde papierlaag, die op de plaat wordt geperst. De melamine laag is beschikbaar in vele verschillende decors bestaande uit vele kleur en structuur combinaties.

Geplastificeerd spaanplaat kleuren

Zoals gezegd is geplastificeerd spaanplaat leverbaar in verschillende decors. Zo kun je kiezen voor verschillende structuren en kleuren van het materiaal. Voor interieurprojecten die vragen om een natuurlijke hout sfeer is er bijvoorbeeld een geplastificeerd spaanplaat beuken of eiken kleurgroep leverbaar. Andere kleurgroepen zoals beton of uni zien we terug in moderne interieur toepassingen. Wit geplastificeerd spaanplaat wordt gezien als de basiskleur van geplastificeerd spaanplaat.

 

Kenmerken geplastificeerd spaanplaat 

Geplastificeerd spaanplaat is in principe gebruiksklaar gezien de afwerking en is het ook nog makkelijk te bewerken. Mede om deze kenmerken is geplastificeerd spaanplaat bij uitstek geschikt voor het maken van meubels, kastplanken, boekenplanken, werkbladen en niet-dragende scheidingswanden.

Geplastificeerd spaanplaat op maat 

Het geplastificeerd spaanplaat van RET Interieur is beschikbaar in verschillende diktes en afmetingen. Elk interieurproject vraagt weer om plaatmateriaal van verschillende afmetingen. Maak als interieur professional of architect een kopend webaccount aan bij RET Interieur en je hebt een snel en eenvoudig inzicht in de diktes van het geplastificeerd spaanplaat. De volgende diktes zijn de meest gangbare in de interieurbouw.

  • Geplastificeerd spaanplaat 8mm

  • Geplastificeerd spaanplaat 10 mm

  • Geplastificeerd spaanplaat 12 mm

  • Geplastificeerd spaanplaat 16mm

  • Geplastificeerd spaanplaat 18 mm

  • Geplastificeerd spaanplaat 22 mm

Geplastificeerd spaanplaat kopen bij RET Interieur

Zoals gezegd koop je als interieur professional en interieurbouwer vele soorten plaatmateriaal het eenvoudigst middels een webaccount. Je hebt dan snel en eenvoudig inzicht in alle geplastificeerde spaanplaten. Zo kies je eenvoudig het decor en de gewenste afmeting van het plaatmateriaal. Heb je meer vragen over geplastificeerd spaanplaat en de verschillende structuren en kleuren? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice