text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Populieren multiplex 12mm

Milieucertificaat
Breedte
Lengte
Merk
Dikte
Toon meer ... Toon minder ...
Filter 5 resultaten
5 producten gevonden
 • Populieren Multiplex B/BB Interieur
  Populieren Multiplex B/BB Interieur
  Product
  Interieurplaat

  Log in om prijzen te zien

 • Duraply Populieren Multiplex
  Duraply Populieren Multiplex
  Product
  Exterieurplaat

  Log in om prijzen te zien

 • Duraprime Populieren Multiplex Wit Gegrond
  Duraprime Populieren Multiplex Wit Gegrond
  Product
  Exterieurplaat

  Log in om prijzen te zien

 • Populieren Gegrond Multiplex BB/BB Wit 80Mµ
  Populieren Gegrond Multiplex BB/BB Wit 80Mµ
  Product
  Interieurplaat

  Log in om prijzen te zien

 • RET Interieur levert populieren multiplex met een dikte van 12 millimeter. Multiplex populier 12mm is een populaire dikte van dit plaatmateriaal, omdat het voor veel verschillende interieurtoepassingen geschikt is. Het populieren multiplex van RET Interieur is beschikbaar in twee varianten. Enerzijds is er populieren multiplex 12mm met een fraaie, gladde B-fineer zichtzijde. Anderzijds is er de populieren multiplex gegrond 12mm. Deze populieren multiplex 12mm is voorzien van een grondlaag aan beide zijden.

  Wat is populieren multiplex 12mm?

  Populieren multiplex is door-en-door opgebouwd uit populieren fineren en voorzien van dekfineren in een B/BB-kwaliteit. Populieren multiplex heeft een laag soortelijk gewicht en heeft een lichte kleur. Ondanks het geringe gewicht is populieren multiplex 12 mm een krachtige plaat. Populier is een homogene egale houtsoort en dat maakt populieren multiplex 12mm een stabiele plaat die goed te bewerken is.

  Toepassingen populieren multiplex 12mm

  Populieren multiplex 12 mm wordt veelvuldig gebruikt voor timmerwerk in interieurprojecten. Ook wordt de plaat veel toegepast voor uiteenlopende constructieve en overige decoratieve toepassingen. De platen zijn interieur verlijmd en daardoor beperkt bestand tegen vocht. Populieren multiplex 12 mm is licht en sterk en is gemakkelijk te bewerken. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze plaat gemakkelijk te verwerken is en uitermate geschikt is voor interieur toepassingen in de breedste zin van het woord.

  Populieren multiplex 12mm kopen bij RET Interieur

  Als interieurprofessional koop je het populieren multiplex 12 mm eenvoudig online. Maak een gratis webaccount aan met behulp van een geldig KvK-nummer en je krijgt  snel en makkelijk inzicht in bijvoorbeeld de prijzen van ons assortiment, waaronder populieren multiplex met een dikte van 12 millimeter. We staan ook voor designers en voorschrijvers klaar. Zij kunnen een zogenaamd fanaccount aanvragen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kijk bij de veelgestelde vragen