text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Multiplex 3 mm

Milieucertificaat
Breedte
Lengte
Dikte
Toon meer ... Toon minder ...
Filter 2 resultaten
2 producten gevonden
 • Hardhout Multiplex BB/CC Exterieur
  Hardhout Multiplex BB/CC Exterieur
  Product
  Exterieurplaat

  Log in om prijzen te zien

 • Hardhout Multiplex Interieur 3,6mm 275x100cm
  Hardhout Multiplex Interieur 3,6mm 275x100cm
  Product
  Interieurplaat

  Log in om prijzen te zien

 • RET Interieur levert verschillende soorten 3mm multiplex. De multiplex plaat 3mm dik is ook direct een van de dunste platen die beschikbaar zijn in de vorm van multiplex. Toch kun je als interieurprofessional nog vele kanten op met de 3mm multiplex. Groot voordeel van het dunne multiplex materiaal is dat het flexibel is en eenvoudig te bewerken. Mede daarom is het multiplex 3 mm geschikt voor verschillende interieurtoepassingen. Op deze pagina lees je meer over de multiplex plaat 3mm. 

  Berken multiplex 3mm 

  De multiplex 3mm van berken is een krachtige plaat. Berken op zichzelf is een sterke houtsoort. Multiplex 3mm van deze houtsoort is onder meer geschikt voor het maken van meubilair in de breedste zin van het woord. De berken multiplex 3 mm plaat van RET Interieur heeft een basisopbouw van Russisch berken. Het plaatmateriaal is opgebouwd uit fijne lagen berkenfineer met een interieur verlijming. De plaat is licht van kleur. Er is geen kleurverschil tussen het kern- en spinthout. Russisch berken multiplex 3mm is al volledig gladgeschuurd en geeft daarom een egaal oppervlak. 

  Toepassing 3mm multiplex 

  Door zijn egale oppervlak wordt 3mm multiplex vaak toegepast op momenten dat een goede lakafwerking gewenst is. Daarnaast leent de multiplex 3mm van RET Interieur zich uitstekend voor beitsafwerking. Concreet genomen kan de multiplex plaat 3mm worden toegepast voor het maken van onder andere wanden en kasten. 

  Multiplex 3mm prijs bij RET Interieur

  Je koopt het 3mm multiplex bij RET Interieur het meest eenvoudig door een kopend webaccount aan te maken. Met dit account - die je als interieur professional aanmaakt met behulp van een geldig KvK-nummer - heb je snel en eenvoudig inzicht in bijvoorbeeld de multiplex 3mm prijs en de platen die leverbaar zijn voor jou als interieur professional. Voor andere betrokken partijen in de interieurbouw, zoals architecten, voorschrijvers en designers, staan we ook klaar met raad en daad. Zij kunnen een zogenaamd fanaccount aanvragen, waarmee stalen kunnen worden besteld en prijzen kunnen worden ingezien. Heb je nog vragen over multiplex 3mm of over ander plaatmateriaal van RET Interieur? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met onze klantenservice. Zij staan iedere werkdag tussen 08.15 en 17.00 uur voor je klaar.