text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Milieucertificaat
Dikte (mm)
Filter 1 resultaten

Zwart MDF

1 producten gevonden

Zwart MDF is een populaire variant van de MDF plaat. Dat is niet gek, als je in ogenschouw neemt dat je met zwart nog veel kanten op kunt in een interieurproject. RET Interieur levert door-en-door gekleurd MDF zwart van het merk Valchromat. Ook kan je kiezen voor zwart gemelamineerd MDF van het merk Kronospan en SKIN. 

Wat is MDF zwart?

Zwart MDF is een mogelijkheid van door-en-door gekleurd MDF. Bij gekleurd MDF wordt er tijdens het productieproces van het MDF een kleurstof toegevoegd, in het geval van zwart MDF is dit dus logischerwijs de kleur zwart. Deze kleur wordt gemengd met de hele dunne houtvezels waarvan de kern van MDF is gemaakt. Dit wordt vervolgens bij elkaar gehouden door het toevoegen van een speciale hars. Zo ontstaat een compacte plaat van zwart MDF. 

MDF zwart v313

MDF zwart v313 is plaatmateriaal met vochtwerende eigenschappen. Dit materiaal is dus uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken of schuur. MDF zwart v313 heeft een hoge densiteit en een hard en glad geschuurd oppervlak.

Toepassingen van zwart MDF 

Afhankelijk van de exacte variant van zwart MDF die je gebruikt kun je het materiaal voor vele toepassingen gebruiken. zwart MDF geeft een krachtige chique uitstraling en is in het interieur met eigenlijk alles te combineren. MDF zwart is makkelijk te bewerken is en inzetbaar voor vrijwel alle denkbare interieurtoepassingen. Wil je daar meer informatie over? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen op onze website, of neem contact op met de klantenservice

Zwart MDF kopen bij RET Interieur

RET Interieur richt haar verkoop uitsluitend op interieurbouwers. Deze doelgroep kan met behulp van een geldig KvK-nummer een webaccount aanmaken. Met dit account krijg je snel en inzichtelijk een overzicht van de prijzen van het assortiment van RET Interieur, waaronder MDF zwart. Als architect of andere professional in de interieur projectenmarkt kan je een gratis fan account aanvragen. Met dit account kun je stalen bestellen en prijsinformatie inzien.