text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

MDF wit

Wit MDF is een populaire variant van de MDF plaat. Niet zo verwonderlijk, als je bedenkt dat je met de neutrale kleur wit eigenlijk nog alle kanten op kunt met je decoratie en interieur. RET Interieur levert zowel MDF wit gegrond als MDF wit gelakt, afhankelijk van de interieurtoepassing die je voor ogen hebt met het MDF

MDF wit gelakt

MDF wit gelakt is een variant die niet afgewerkt hoeft te worden. Wit gelakt MDF is namelijk al direct voorzien van een laklaag. Handig en tijdbesparend voor veel reguliere interieurtoepassingen als basis meubels. 

MDF wit gegrond

Bij MDF wit gegrond is de MDF plaat voorzien van een grondlaag. Deze grondlaag bestaat uit een heel dunne coating, waar je direct overheen kunt schilderen. Wit gegrond MDF is dan ook geschikt als je zelf nog de kleur wilt aanbrengen aan de MDF. 

Toepassingen van wit MDF 

Afhankelijk van de exacte variant van wit MDF die je gebruikt kun je het materiaal voor vele toepassingen gebruiken. Wit MDF geeft een mooie lichte en vrolijke uitstraling en is in het interieur met eigenlijk alles te combineren. Mede om die reden wordt wit MDF vaak gebruikt voor deuren, kasten en wanddecoraties. Omdat MDF wit makkelijk te bewerken is, kun je het echter ook voor heel veel andere interieurtoepassingen gebruiken! Wil je daar meer informatie over? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen op onze website, of neem contact op met de klantenservice!