text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Knallen met Kronospan!

01/04/2022

Knallen met Kronospan!

Interview Binnenwerk met Sander Geurtsen

Werk jij al met het decoratief plaatmateriaal van Kronospan?

Wij spraken leverancier RET Interieur over hun ludieke actie, die de komende twee maanden gaat lopen om nog meer interieurbouwers kennis te laten maken met de kwaliteit en uitstraling van Kronospan anno 2022.​​​​​​​ ​​​​​​​

​​​​​​​
Dit Europees gerenommeerde merk biedt wisselende collecties gemelamineerd plaatmateriaal gekoppeld aan HPL waarbij zij opvallen door diverse, recente technologische ontwikkelingen. Ook in Nederland groeit het aantal verwerkers mede hierdoor in rap tempo.
​​​​​​​

​​​​​​​Kronospan is klaar voor de toekomst

​​​​​​​Sander Geurtsen  (Sales Manager RET Interieur) vertelt: “Als Nederlandse partner en leverancier van dit merk zijn wij al jaren enthousiast over hun eigentijdse collectie én hoogwaardige kwaliteit. En wist jij al dat Kronospan een ware kartrekker is in het schoon en duurzaam produceren van plaatmateriaal? Iets waar niet alleen wij waarde aan hechten, maar ook in toenemende mate speelt bij de opdrachtgever van een interieurproject”.

​​​​​​​En dat dit geen loze kreet is blijkt wel als wij nader onderzoeken wat Kronospan verstaat onder duurzaam produceren. In plaats van aardgas gebruiken zij gerecyclede, CO2-negatieve energie, die geheel zelf opgewekt wordt middels eigen zonne-, wind- & warmtekrachtcentrales.

DIT IS HET MOMENT OM TE PROBEREN!

Wij vroegen Geurtsen naar de bijzondere actie die zij hebben opgezet. “De trouwe Kronospan verwerkers weten dit al, maar veel van onze klanten, die onlangs zijn gaan werken met het plaatmateriaal van Kronospan geven aan, dat zij aangenaam verrast zijn door de kwaliteit en fraaie, hedendaagse collectie.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Voor ons een goed moment om dit gezamenlijke enthousiasme kracht bij te zetten en nog meer interieurbouwers hun materiaal te laten ervaren. Om de drempel van ‘het proberen’ zo laag mogelijk te maken geven wij tijdelijk hoge korting op de hardlopers decorspaanplaat wit, zwart en antraciet in de afmeting 18 mm 280 x 207 cm. ​​​​​​​De actie loopt van april tot en met mei 2022 en geldt uiteraard ook voor de vaste Kronospan fans, die interieur bouwend Nederland al telt”.
​​​​​​​

Bekijk de Kronospan actie online! 

Klik hier om direct naar de actiepagina te gaan. Met een vrijblijvend webaccount kan jij al onze prijzen inzien en online bestellen. Natuurlijk kan je ook via ons verkoopteam prijsinformatie opvragen en orders plaatsen. Zij staan zowel per mail als telefonisch voor jou klaar.