text.skipToContent text.skipToNavigation
Trend alert in decoratief plaatmateriaal!

01/10/2020

Trend alert in decoratief plaatmateriaal!

Nieuwe trendcollectie spant de kroon!


City vibes. Onder die naam presenteert Kronospan een gloednieuwe trendcollectie, geïnspireerd op de culturele rijkdom, creatieve wortels en de trendsettende hubs vol design innovatie die we in grote steden vinden.
 

Op hout gebaseerde materialen


De Trends 20/21 leeft en zindert. Dit alles komt tot uiting in de op hout gebaseerde materialen, verfijnd dankzij de modernste technologieën. Kronospan heeft ook deze collectie weer gecreëerd om aansprekende designs en eindeloze combinatiemogelijkheden te kunnen aanbieden, in verschillende oppervlakte afwerkingen, kleuren en texturen.

Natuurlijk mooi


Binnen de Trends 20/21 collectie treffen we decors aan met een eigen, natuurlijke uitstraling. In een zeer uiteenlopende range van Eiken tot Zebrano, en van Walnoot tot Hickory.

Ook betonlook is aanwezig en heeft een ingetogen uitstraling. In de collectie zit verder een aantal metaalstructuren opgenomen, die zeer stemmig van uitstraling zijn. Zo treffen we Rusty Flow en Iron Flow aan. Liefhebbers van donkere tinten kunnen hun hart ophalen aan Charcoal Flow, een prachtige carbonlook.” Uiteraard ontbreken graniet en marmer niet. Kortom: we durven wel te zeggen dat de Trends 20/21 collectie de kroon spant op esthetisch gebied.

De Trends 20/21 collectie biedt decoratieve oplossingen voor het hele interieur, strekkend van meubelbladen, kast- en ladefronten, keukenbladen en wandbekleding.