text.skipToContent text.skipToNavigation
Ontdek meer Krion Solid Surface!

08/06/2020

Ontdek meer Krion Solid Surface!

Ontdek méér van Krion Solid Surface!


Naast het populaire Solid Surface plaatmateriaal bied Krion by Porcelanosa ook fraaie elementen voor de badkamer en keuken. Deze collectie bestaat uit wastafels, spoelbakken, badkuipen én douchebakken voor het vervaardigen van chique ruimtes met het hoogste level design. Naast een strakke uitstraling is een bijkomend voordeel natuurlijk de gunstige eigenschappen van het materiaal aan zich: antibacterieel en eenvoudig schoon te maken.
Solid Surface wastafels & spoelbakken

De collectie wastafels is opgebouwd uit maar liefst 5 verschillende series: Basic, Unique, 3-Way, Slide en Slant. De Krion Solid Surface spoelbakken zijn er ook in diverse uitvoeringen onderverdeeld in de series: Basic, Linking, Style en Contract. Bekijk de collectie hier.
 

Verfraai de badkamer met Solid Surface

Wij zijn enorme fan van de prachtige badkuip modellen van Krion. Strak design met een hoofdletter D. Combineer met een bijpassende douchebak voor het ultieme eindresultaat. Bekijk hier alle mogelijkheden!

Exclusief verkrijgbaar

Als exclusief leverancier van Krion by Porcelanosa in Nederland leveren wij het complete assortiment - grotendeels direct uit voorraad. Wil jij meer weten over dit merk of graag een stalenboek in huis halen? Laat hier een bericht achter en wij nemen contact met jou op.