text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Fitwall lancering op Independent Hotel Show

01/03/2022

Fitwall lancering op Independent Hotel Show

Fitwall lancering op dé Hotel Show (RAI Amsterdam)

Interview met Mario Buil - adviseur Krion Solid Surface / Fitwall 


​​​​​​​Lees hier het interview

​​​​​​​We vroegen Mario alles over hun nieuwste pronkstuk Fitwall en waarom jij erbij moet zijn op de Independent Hotel Show op 16 en 17 maart in de RAI Amsterdam.

​​​​​​​Kun je ons meer vertellen over Fitwall?

“Fitwall zijn 3D decoratieve wandpanelen, geschikt voor oneindig veel doeleinden met keuze uit maar liefst 39 verschillende modellen in diverse kleuren en afwerking. Het is niet bedoeld om kilometers mee te bedekken, maar juist om de aandacht te vestigen op een bepaald gedeelte van een ruimte.

​​​​​​​Met Fitwall creëer je een echte eye catcher. Zo hebben we de Carl Lagerfeld winkel in Roermond en wanden bij de toonbank van Starbucks afgewerkt met Fitwall. En ik verwacht dat er méér toffe projecten gaan volgen zodra meer ontwerpers ook in Nederland dit nieuwe product uit de Krion Porcelanosa stal gaan ontdekken"

 

Wat kunnen we verwachten van Fitwall op de Independent Hotel Show? 

“We hebben een mooie stand waar hoteliers en professionals uit de interieurprojectenmarkt de look & feel van Fitwall zelf kunnen ervaren. Niet alleen op de wand presenteren wij diverse modellen, maar ook de mogelijkheid om ronde voorwerpen met deze unieke panelen te bekleden wordt gepresenteerd. Dus de mate van Fitwall’s flexibiliteit. Het geeft inspiratie voor bijvoorbeeld een hotelreceptie, horeca of zelfs een wellness centrum. En natuurlijk ben ik zelf aanwezig om samen met mijn collega’s van RET Interieur alles te vertellen over dit allernieuwste product op de Nederlandse interieurmarkt. Je vindt ons op standnummer H20!" ​​​​​​​

 

Wat maakt Fitwall dé ontdekking juist ook voor de hotelbranche?

"Met Fitwall creëer je echt een karakteristieke look. Het geeft sfeer. Neem nou de terracotta look voor het echte Spaanse vakantiegevoel. Het assortiment is heel uitgebreid waarmee je de meest uiteenlopende concepten kracht bij kan zetten. Maar het is niet ‘alleen maar mooi’. Ook praktisch gezien bieden de panelen veel voordelen. Ze zijn eenvoudig te installeren én makkelijk in het onderhoud. Bijzonder voor een kant en klaar wandpaneel is ook de beschikking van een brandcertificering en door zijn homogene massa gaat het niet snel kapot als je er tegenaan stoot. Mocht dat onverhoopt tóch gebeuren zijn er aanverwante artikelen beschikbaar waarmee direct het e.a. hersteld kan worden"

Primeur noviteiten Krion Solid Surface 

Naast het bijzondere Fitwall kan jij op onze stand ook de primeur van de nieuwste Krion Solid Surface kleuren krijgen. Wij hebben vers van de pers de allereerste stalen van de nog te introduceren nieuwkomers in Solid Surface. ​​​​​​​