text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Fitwall lancering in Nederland

01/03/2022

Fitwall lancering in Nederland

Fitwall lancering in Nederland

Interview met Mario Buil - adviseur Krion Solid Surface / Fitwall 


Lees hier het interview

​​​​​​​We vroegen Mario alles over hun nieuwste pronkstuk Fitwall en de lancering op de Nederlandse markt.

​​​​​​​Kun je ons meer vertellen over Fitwall?

“Fitwall zijn 3D decoratieve wandpanelen, geschikt voor oneindig veel doeleinden met keuze uit maar liefst 39 verschillende modellen in diverse kleuren en afwerking. Het is niet bedoeld om kilometers mee te bedekken, maar juist om de aandacht te vestigen op een bepaald gedeelte van een ruimte.

​​​​​​​Met Fitwall creëer je een echte eye catcher. Zo hebben we de Carl Lagerfeld winkel in Roermond en wanden bij de toonbank van Starbucks afgewerkt met Fitwall. En ik verwacht dat er méér toffe projecten gaan volgen zodra meer ontwerpers ook in Nederland dit nieuwe product uit de Krion Porcelanosa stal gaan ontdekken"

 

Wat maakt Fitwall dé ontdekking voor de interieurprojectenmarkt?

"Met Fitwall creëer je echt een karakteristieke look. Het geeft sfeer. Neem nou de terracotta look voor het echte Spaanse vakantiegevoel. Het assortiment is heel uitgebreid waarmee je de meest uiteenlopende concepten kracht bij kan zetten. Maar het is niet ‘alleen maar mooi’. Ook praktisch gezien bieden de panelen veel voordelen. Ze zijn eenvoudig te installeren én makkelijk in het onderhoud. Bijzonder voor een kant en klaar wandpaneel is ook de beschikking van een brandcertificering en door zijn homogene massa gaat het niet snel kapot als je er tegenaan stoot. Mocht dat onverhoopt tóch gebeuren zijn er aanverwante artikelen beschikbaar waarmee direct het e.a. hersteld kan worden"

Stalenboek ontvangen?

Ben jij nieuwsgierig naar de 3D designpanelen voor jouw interieurproject? En wil je graag stalen in huis hebben. Onze specialisten komen graag bij je langs met alle informatie en inspiratie van Fitwall. Neem contact op met ons salesteam! E verkoop@ret-interieur.nl T 030 – 24 555 96.